Καλέστε μας

Αναπαλαίωση Μπρούτζινα αντικείμενα

Η μεγάλη εμπειρία μας με όλες τις δημιουργίες από Μπρούτζο,   αλλά και γνώση της αγοράς όσον αφορά τον σχεδιασμό και τον τρόπο υλοποίησης των κατασκευών αυτών, μας επιτρέπει να έχουμε μεγάλη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κατασκευάσει και αναπαλαιώσει όλους τους τύπους των αντικειμένων με  βάση τον Μπρούτζο που βρίσκονται στο περιβάλλον μιας κατοικίας. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι μερικές φορές υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο αντικείμενο να χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, χρόνο και υλικά για να επανέλθει στην αρχική κατάσταση.

Εκεί είναι προς συζήτηση εάν “αξίζει” να γίνει όλη αυτή η προσπάθεια.  Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για κάθε απορία σας. 

Σε κάθε περίπτωση. η μεγάλη εμπειρία μας είναι εχέγγυο για σωστό αποτέλεσμα, ώστε τα αγαπημένα μας αντικείμενα να μας συντροφεύσουν για πολλά  ακόμα χρόνια. 

Αναπαλαιώσεις Μπρούτζινα

Το ρολόι και τα συνοδά διακοσμητικά χρειάστηκαν ιδιαίτερη φροντίδα μιας και είχαν εκτεθεί για κάμποση ώρα σε υψηλή θερμοκρασία χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν απώλειες.

Με προσεκτική απομάκρυνση της βλάβης με σειρά από διαφορετικά γυαλόχαρτα, έγιναν κάποιες μικρές κολλήσεις. Στη συνέχεια έγιναν όλα τα στάδια της  διάφανης προστατευτικής  βαφής, ώστε να είναι πλήρως προστατευμένο.

Με διπλό κλικ οι εικόνες ανοίγουν σε πλήρες μέγεθος.

Αναπαλαίωση Ρολόι Bronzelights
Αναπαλαίωση Ρολόι Bronzelights
Αναπαλαίωση Bronzelights
Αναπαλαίωση Bronzelights
Αναπαλαίωση Ρολόι Bronzelights
Αναπαλαίωση λεπτομέρεια
Πριν την Αναπαλαίωση bronzelights
Πριν την Αναπαλαίωση
αναπαλαίωση Bronzelights
Αναπαλαίωση Bronzelights
Αναπαλαίωση Bronzelights
Πριν την Αναπαλαίωση

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ

Μια λέξη που μάλλον αδικεί την διαδικασία που κάνουμε με τόση λεπτομέρεια. 
Ίσως η λέξη αναζωογόνηση να ήταν πιο κατάλληλη, γιατί μετά από όλο αυτό, το φωτιστικό περνάει μια δεύτερη φάση νεότητας.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Ίσως αυτή είναι λέξη που ταιριάζει στο αποτέλεσμα, το οποίο είναι μια σειρά από εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και επιδεξιότητα ώστε να αναδείξουν το φωτιστικό στην αρχική του αίγλη.

ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ

Δηλαδή, προσεκτικό λύσιμο όλων των κομματιών ένα προς ένα έως το πιο μικρό, σχολαστικός έλεγχος,  δημιουργία νέου μέρους εάν υπάρχει ανάγκη. Μετά την  συναρμολόγηση, γίνεται προστατευτική βαφή με διαφανές βερνίκι υψηλής αντοχής.