Μπρούτζινα Φωτιστικά Εικόνες

Κιν.:6937408737   +  Τηλ.:22940 75721  +  e-mail:info@bronzelights.gr

Στο εργαστήριο Μπρούτζινων Φωτιστικών της Bronzelights

… με τις χειροποίητες Μπρούτζινες Δημιουργίες μας

θα βρείτε Μπρούτζινα Χειροποίητα Φωτιστικά Εικόνες

 

Σας καλωσορίζουμε στο εργαστήριο μας, όπου θα βρείτε πληθώρα έργων τέχνης από μπρούτζο.

Η επιχείρηση μας προμηθεύει περισσότερο από 50 χρόνια τα σπουδαιότερα καταστήματα φωτιστικών της Αθήνας και σας παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην ανακαινισμένη έκθεση μας  και να απόκτήστε και εσείς ένα μοναδικό χειροποίητο έργο τέχνης στο δικό σας χώρο. Διαλέξτε ανάμεσα στα ποικίλα μας σχέδια ή αφήστε μας να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

Η διά χειρός επεξεργασία του μετάλλου είναι μια διαδικασία η οποία έχει κερδίσει τη δική της περίοπτη θέση στην ελληνική παράδοση εδώ και χρόνια. Η επιχείρηση επιδίδεται στη δημιουργία χειροποίητων έργων από μπρούτζο και ασήμι. Η Bronzelights κατασκευάζει φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, καθρέπτες, σετ τζακιού, τραπέζια σαλονιού κτλ. δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια.

Οι απόχρώσεις των μετάλλων ποικίλουν, ώστε να προσαρμόζονται στις υπάρχουσες ανάγκες. Τα έργα εμπλουτίζονται με φυσητά γυαλιά και κρύσταλλα σε ποικιλία χρωμάτων. Το τελικό απότέλεσμα είναι αναμφισβήτητα μαγευτικό. Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε στο εργαστήριο μας να κατασκευάσουμε για εσάς ένα ξεχωριστό σχέδιο της αρεσκείας σας. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη συλλογή μπρούτζινων έργων τέχνης.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΕΚΘΕΣΗ

Όλες τις μπρούτζινες δημιουργίες  μπορείτε να τις θαυμάσετε ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ και στην ΕΚΘΕΣΗ μας στην Διασταύρωση Ραφήνας.

Με το πέρας τον 50 ετών από την ημέρα που ξεκίνησε το εργαστήριο μας δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα από μπρούτζινα φωτιστικά όλων των ειδών. Στην Bronze Lights έχουμε σχεδιάσει πολλά φωτιστικά π.χ.  φωτιστικά κρεμαστά, επιτραπέζια, επιτοίχια, δαπέδου και απλίκες, αλλά όχι μόνο καθώς τα τελευταία χρόνια προσθέσαμε και άλλα μπρούτζινα αντικείμενα στην παραγωγή μας.

Στην Bronze Lights κατασκευάζουμε μπρούτζινα τραπέζια, κρεβάτια, σετ τζακιού, καθρέπτες, διακοσμητικά, κάνουμε αναπαλαιώσεις  και πολλά άλλα… και αυτά με μεράκι και πολλές ώρες εργασίας γιατί το μέτριο δεν μας είναι ποτέ αρκετό.

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο.

Επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα υλικά, τους συνεργάτες και προμηθευτές, μπορούμε και κάνουμε την διαφορά. Για τα έργα μας χρειάζεται ιδαίτερος κόπος, πολλές ώρες στο εργαστήριο και μια μοναδική μέθοδο, από μια τέχνη που λίγοι την ξέρουν πια, την οποία κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας.

Στην Brozelights φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους, που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους.

Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε στο εργαστήριο να κατασκευάσουμε για εσάς ένα ξεχωριστό σχέδιο της αρεσκείας σας ή να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση. Επισκεφτείτε το εργαστήριο και την έκθεση μας για να θαυμάσετε την μεγάλη συλλογή μπρούτζινων έργων τέχνης της Bronze Lights.

Μπρούτζινα Φωτιστικά Εικόνες

 

 

mpanner with category products from bronze lights, εικόνα με προίόντα της Χατζηαθανασίου μπρούτζινα φωτιστικά

 

ΚΡΕΜΑΣΤΑ +++ ΠΛΑΦΟΝ +++ ΦΑΝΑΡΙΑ +++ ΕΠΙΤΟΙΧΑ +++ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ +++ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΙΑ+++ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ +++ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ+++ΣΤΕΦΑΝΙΑ+++ΣΕΤ ΤΖΑΚΙΟΥ+++ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ+++ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ+++ΚΡΕΒΑΤΙΑ+++ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ+++ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ+++ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

 

 

 

bronze lights logo