Μπρούτζινες δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι στο εργαστήριο μας

Για περισσότερα από 40 έτη από την ημέρα που ξεκίνησε το εργαστήριο μας δημιουργούμε μια μεγάλη γκάμα από μπρούτζινα φωτιστικά όλων των ειδών. Σχεδιάζουμε για εσάς φωτιστικά κρεμαστά, επιτραπέζιαεπίτοιχα, δαπέδου και απλίκες. Στην παραγωγή μας προσθέσαμε και άλλα μπρούτζινα αντικείμενα.

Στην Bronze Lights κατασκευάζουμε μπρούτζινα τραπέζια, κρεβάτια, σετ τζακιού, καθρέπτες, διακοσμητικά, κάνουμε αναπαλαιώσεις και πολλά άλλα… και αυτά με μεράκι και πολλές ώρες εργασίας γιατί μόνο το άριστο είναι για εμάς απόδεκτό .

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο αυτό. Διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες και προμηθευτές μας και με πολύ κόπο και πολλές ώρες στο εργαστήριο προσφέρουμε μοναδικά έργα τέχνης. Στο εργαστήριο της Bronzelights χρησιμοποιούμε μια μοναδική μέθοδο που λίγοι την ξέρουν και που κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας. Στην Bronzelights φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους.

Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε στο εργαστήριο μας να κατασκευάσουμε για εσάς ένα επίσης ξεχωριστό σχέδιο της αρεσκείας σας. Επισκεφτείτε το εργαστήριο και την έκθεση μας για να θαυμάσετε την μεγάλη συλλογή μπρούτζινων έργων τέχνης της Bronze Lights.

Επισκεφθείτε και της σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook  ++ Instagram  ++  Pinterest

ΚΡΕΜΑΣΤΑ +++ ΠΛΑΦΟΝ +++ ΦΑΝΑΡΙΑ +++ ΕΠΙΤΟΙΧΑ +++ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ +++ ΔΑΠΕΔΟΥ

bronze lights logo