Στο εργαστήριο Μπρούτζινων Φωτιστικών της Bronzelights Χατζηαθανασίου 

…με τις χειροποίητες Μπρούτζινες δημιουργίες μας, θα βρείτε πληθώρα Χειροποίητων έργων που έρχονται να διακοσμήσουν το χώρο σας.

Η επιχείρηση μας προμηθεύει περισσότερο από 50 χρόνια τα σπουδαιότερα καταστήματα φωτιστικών της Αθήνας και σας παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα.
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην ανακαινισμένη έκθεση μας  και να αποκτήσετε και εσείς ένα μοναδικό Χειροποίητο έργο τέχνης που θα ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Διαλέξτε ανάμεσα στα επιλεγμένα μας σχέδια ή αφήστε μας να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση.

Δημιουργία Χειροποίητων έργων από Μπρούτζο και Ασήμι

Η “δια χειρός” επεξεργασία του μετάλλου είναι μια διαδικασία η οποία έχει κερδίσει τη δική της περίοπτη θέση στην ελληνική παράδοση στο πέρασμα των χρόνων. Η Bronzelights Χατζηαθανασίου  μέσα από την οικογενειακή παράδοση και την συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη,  κατασκευάζει φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, καθρέπτες, σετ τζακιού, τραπέζια σαλονιού και άλλα χρηστικά αντικείμενα δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια.

Οι αποχρώσεις των μετάλλων ποικίλουν, ώστε να προσαρμόζονται στις υπάρχουσες ανάγκες. Τα έργα εμπλουτίζονται με φυσητό γυαλί και κρύσταλλα σε ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα μαγευτικό.

Εργαστήριο Μπρούτζινων φωτιστικών Bronzelights Χατζηαθανασίου

Όλες τις μπρούτζινες δημιουργίες  μπορείτε να τις θαυμάσετε στο εργαστήριο μας  και στην Έκθεση που έχουμε στην διασταύρωση Ραφήνας.

Μέσα από τη διαδρομή όλων αυτών των ετών  από τότε που ξεκίνησε το εργαστήριο μας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα από Μπρούτζινα φωτιστικά όλων των ειδών. Στην Bronze Lights Χατζηαθανασίου έχουμε σχεδιάσει πολλά φωτιστικά όπως  φωτιστικά κρεμαστά, επιτραπέζια, επιτοίχια, δαπέδου και απλίκες, αλλά όχι μόνο, καθώς τα τελευταία χρόνια προσθέσαμε και άλλα Μπρούτζινα αντικείμενα στην παραγωγή μας.

Στην Bronze Lights κατασκευάζουμε Μπρούτζινα τραπέζια, κρεβάτια, σετ τζακιού, καθρέπτες, διακοσμητικά, κάνουμε αναπαλαιώσεις  και πολλά άλλα. Όλα αυτά με μεράκι, την επιμονή και πολλές ώρες εργασίας γιατί το μέτριο δεν είναι για εμάς ποτέ ανεκτό.

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο.

Επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα υλικά, τους συνεργάτες και προμηθευτές, μπορούμε και κάνουμε την διαφορά. Για τα έργα μας χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος, πολλές ώρες στο εργαστήριο και μια μοναδική μέθοδο, από μια τέχνη που λίγοι την ξέρουν πια, την οποία κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας.

Στην Brozelights  φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους, που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους. Από την τεχνική στην τέχνη, η απόσταση πολλές φορές είναι μικρή, το απότέλεσμα είναι αυτό στο οποίο θα γίνει η κριτική. Σε αυτό το σημείο είμαστε υπερήφανοι για τις δημιουργίες μας.

Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς ένα ξεχωριστό σχέδιο της αρεσκείας σας ή ακόμα και να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση.
Επισκεφτείτε μας λοιπόν στο εργαστήριο και την έκθεση για να θαυμάσετε την μεγάλη συλλογή Μπρούτζινων έργων τέχνης της Bronze Lights.

Bronzelights Χατζηαθανασίου

ΚΡΕΜΑΣΤΑ +++ ΠΛΑΦΟΝ +++ ΦΑΝΑΡΙΑ +++ ΕΠΙΤΟΙΧΑ +++ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ +++ ΔΑΠΕΔΟΥ

Bronzelights Χατζηαθανασίου

ΤΡΑΠΕΖΙΑ+++ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ +++ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ+++ΣΤΕΦΑΝΙΑ+++ΣΕΤ ΤΖΑΚΙΟΥ+++ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ+++ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ +++ΚΡΕΒΑΤΙΑ+++ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ+++ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ+++ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

bronze lights logo