Μπρούτζινα Χειροποίητα Κρεβάτια

Μπρούτζινα Χειροποίητα Κρεβάτια

Μπρούτζινα Χειροποίητα Κρεβάτια από την Bronzelights. Τα μπρούτζινα αντικείμενα μας, πραγματικά έργα τέχνης δίνουν ένα ιδιαίτερο τόνο όποιο χώρο και αν στολίσουν.
Τα μπρούτζινα Τραπέζια του εργαστηρίου μας φτιάχνονται από άριστης ποιότητας ορείχαλκο. Οι κολλήσεις γίνονται με καθαρό ασήμι.

Στην έκθεση μας στην Διασταύρωση Ραφήνας μπορείτε να θαυμάσετε Μπρούτζινα Χειροποίητα Κρεβάτια και άλλες μπρούτζινες δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι.

Τα έργα μας που με το πέρας του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο σε σχέδια είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει η ελάτε να σχεδιάσουμε παρέα το προσωπικό σας μπρούτζινο τραπέζι φτιαγμένο στα μέτρα σας.

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο αυτό. Διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες και προμηθευτές μας και με πολύ κόπο και πολλές ώρες στο εργαστήριο προσφέρουμε μοναδικά έργα τέχνης. Στο εργαστήριο της Bronzelights χρησιμοποιούμε μια μοναδική μέθοδο που λίγοι την ξέρουν και που κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας. Στην Bronzelights φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους.

Επισκεφθείτε και της σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook  ++ Instagram  ++  Pinterest