Καλέστε μας

Υποστήριξη Πελατών

Λύνουμε κάθε σας απορία

Οι πιο συνήθεις απορίες

Παραγγελίες και Αποστολή

Τα Φωτιστικά μας είναι χειροποίητα και η  κατασκευή τους αρχίζει από τη στιγμή που έχει γίνει η παραγγελία. Ο χρόνος εξαρτάται από το σχέδιο που έχετε επιλέξει  και κυμαίνεται περίπου στις 10 εργάσιμες ημέρες.

Επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link) από το μενού ή προσθέτοντας ένα προϊόν στο καλάθι, έχετε την δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού.

Για αλλαγή διεύθυνσης στο λογαριασμό κάνετε απλά επεξεργασία. Προσοχή όμως, σε ενεργή παραγγελία θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μαζί μας.

Με την έναρξη της αποστολή θα λάβετε σύνδεσμο ο οποίος επιτρέπει την αντίστοιχη ενημέρωση.

Στο Brozelights.gr  δεν κρατάμε στοιχεία πιστωτικών καρτών. Όλες οι πληρωμές γίνονται σε ασφαλές  τραπεζικό περιβάλλον, όπου στη συνέχεια έχουμε την αποδοχή ή μη της πληρωμής. 

Όλα τα προϊόντα μας εμπεριέχουν τον ισχύοντα ΦΠΑ. 

Η Bronzelights συνεργάζεται με μεταφορικές που  αποστέλλουν σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες εξωτερικού θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ορίσουμε τρόπο αποστολής.

Λόγω της φύσης του προϊόντος κάθε προϊόν είναι σε δική του ξεχωριστή συσκευασία.

Εάν θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή

Επιστροφές και αλλαγές

Τα προϊόντα της Bronzselights φτιάχνονται από την αρχή, οπότε θεωρούμε έχετε ενημερωθεί για τις πιθανές χρωματικές αποκλείσεις που είναι αναπόφευκτες λόγω της φύσης των υλικών. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που υπάρξει το οποιοδήποτε θέμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε περίπτωση που σας έχει αποσταλεί λάθος προϊόν, αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα μεταφοράς και την αντικατάσταση.

Στη Bronzelighs καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σας έρθει η παραγγελία σε άριστη κατάσταση. Στην απίθανη περίπτωση “ατυχήματος” θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια αντικατάστασης.

Στην σχετική σελίδα του Bronzelights όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας “Επικοινωνία” .

Η αλλαγή σε ενεργή παραγγελία θα πρέπει να γίνει μόνο μετά από επικοινωνία με εμάς.

Για ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας όταν αυτή έχει πληρωθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Τα Φωτιστικά μας είναι χειροποίητα, οπότε πρακτικά πολύ λίγα είναι διαθέσιμα. Η κατασκευή τους αρχίζει από τη στιγμή που έχει γίνει η παραγγελία. Ο χρόνος εξαρτάται από το σχέδιο που έχετε επιλέξει  και κυμαίνεται περίπου στις 10 εργάσιμες ημέρες.