Καλώς ήλθατε στην Bronzelights Χατζηαθανασίου

  Μπρούτζινα Χειροποίητα Φωτιστικά  Bronzelights Χατζηαθανασίου 

Η επιχείρηση μας προμηθεύει περισσότερο από 50 χρόνια τα σπουδαιότερα καταστήματα φωτιστικών της Αθήνας με μοναδικές δημιουργίες που έχουν κοσμήσει εκτός από κατοικίες και πολλούς δημόσιους χώρους, όπως τη Βουλή, Πρεσβείες και πολλά άλλα κτίρια υψηλής αισθητικής.
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην ανακαινισμένη έκθεση μας και να αποκτήστε και εσείς ένα μοναδικό Χειροποίητο έργο τέχνης, το οποίο θα ταιριάξει στο δικό σας χώρο.

Μπορείτε να κάνετε την επιλογή ανάμεσα στα μοναδικά μας σχέδια ή ακόμα και να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση.

Δημιουργία Χειροποίητων έργων από Μπρούτζο και Ασήμι

Η “Δια χειρός” επεξεργασία του μετάλλου είναι μια διαδικασία η οποία έχει κερδίσει τη δική της περίοπτη θέση στην ελληνική παράδοση στο πέρασμα των χρόνων. Η Bronzelights Χατζηαθανασίου  μέσα από την οικογενειακή παράδοση και την συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη, κατασκευάζει φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, καθρέπτες, σετ τζακιού, τραπέζια σαλονιού και άλλα χρηστικά αντικείμενα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια.

Οι αποχρώσεις των μετάλλων ποικίλουν, ώστε να προσαρμόζονται στις υπάρχουσες ανάγκες. Τα έργα εμπλουτίζονται με φυσητό γυαλί και κρύσταλλα σε ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα μαγευτικό και μπορείτε να το διαπιστώσετε με την πρώτη ματιά.

Το Εργαστήριο φωτιστικών Bronzelights Χατζηαθανασίου

Όλες τις Μπρούτζινες δημιουργίες  μπορείτε να τις θαυμάσετε στο εργαστήριο και  Έκθεση που έχουμε στην διασταύρωση Ραφήνας.

Μέσα από τη διαδρομή όλων αυτών των ετών, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα από Μπρούτζινα φωτιστικά όλων των ειδών. Στην Bronze Lights Χατζηαθανασίου έχουμε σχεδιάσει πολλά ιδιαίτερα φωτιστικά όπως  κρεμαστά, επιτραπέζια, επιτοίχια, δαπέδου και απλίκες, αλλά όχι μόνο, καθώς τα τελευταία χρόνια προσθέσαμε και άλλα Μπρούτζινα αντικείμενα στην παραγωγή μας.

Στην Bronze Lights κατασκευάζουμε κατά παραγγελία μπρούτζινα τραπέζια, κρεβάτια, σετ τζακιού, καθρέπτες, διακοσμητικά, κάνουμε αναπαλαιώσεις  και πολλά άλλα. Όλα αυτά με μεράκι, την επιμονή και πολλές ώρες εργασίας γιατί αναζητάμε την αρμονία της τελειότητας.

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο.

Επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα υλικά, τους συνεργάτες και προμηθευτές, μπορούμε και κάνουμε την διαφορά. Για τα έργα μας χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος, πολλές ώρες στο εργαστήριο και μια μοναδική μέθοδο, από μια τέχνη που λίγοι την ξέρουν πια, την οποία κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας.

Στην Brozelights  φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους, που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους. Από την τεχνική στην τέχνη, η απόσταση πολλές φορές είναι μικρή, το αποτέλεσμα είναι αυτό στο οποίο θα γίνει η κριτική. Σε αυτό το σημείο είμαστε υπερήφανοι για τις δημιουργίες μας.

Bronzelights Χατζηαθανασίου

ΚΡΕΜΑΣΤΑ    ΠΛΑΦΟΝ    ΦΑΝΑΡΙΑ    ΕΠΙΤΟΙΧΑ    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ    ΔΑΠΕΔΟΥ

Bronzelights Χατζηαθανασίου

ΤΡΑΠΕΖΙΑ   ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ  ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ  ΣΤΕΦΑΝΙΑ  ΣΕΤ ΤΖΑΚΙΟΥ  ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ  ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ    ΚΡΕΒΑΤΙΑ  ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

bronze lights logo